Cladding Point Productselector QuickView waaier

25th March 2019

Nadat ik vorig jaar o.a. aan 3 mooie productboeken heb mogen werken voor de firma Cladding Point B.V. heeft Transvormatie nu de Productsselector QuickView mogen ontwikkelen. Met dank aan de prettige samenwerking met Alwin Verdult en de prima druk en afwerking van Antilope De Bie Printing is dit een erg mooi product geworden! Cladding Point is een totaalleverancier van (brandveilige) sandwichpanelen. Alle producten van deze 3 boeken zijn samengevoegd in 1 overzichtelijke, handzame waaier. Een enorm handige salestool. Zo kunnen (toekomstige) klanten snel en gemakkelijk naar het gewenste product zoeken. Met producten van BRUCHAPaneel GmbH, de Mijn Bussines Line en de Premium Line zijn de mogelijkheden oneindig. Bekijk gewoon even het filmpje zodat u kunt zien wat ik bedoel!

Cladding Point, bedankt voor deze mooie opdracht!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *